theJensens

om allt och inget - och lite till

En Mörk Blondin!

Kategori: familjen

Ja, det är vad mannen ibland brukar kalla mig. Och kanske vid möjligen nåt enstaka tillfälle kan jag vara benägen att hålla med om att jag inte är den allra smartaste person som vandrat på denna jord... (se tex tidigare inlägg om Nore Ply ;)

Igår satt jag och mannen bänkade framför tv:n för att titta på filmen "Försvunnen". I väntan på att den skulle rulla igång satt jag och funderade högt på vad det var för en film egentligen. Kände ju igen titeln så väl! Såg trailern för filmen som små flaschbacks framför mig. 

                                    "Det är nån skog..."
                                    "Den verkade läskig"
                "Kjell Bergqvist och hon Sofia Ledarp, som jag gillar"
                               "Ja just ja, nån försvinner!"

Mannen tittar på mig och säger: -Läs titeln, Blondie!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här och uggla! Ska fixa till festklädseln och ansiktet så man kan fira ut det gamla året på ett respektabelt sätt! :)

                           Gott Nytt År på Er allihopa!! 
                                     Vi ses 2012 :)

Adrians Önskelista!

Kategori: familjen

Den senaste tiden har Adrian verkligen börjat intresserat sig för siffror och bokstäver, vilket är roligt. Hans namn kan han skriva helt själv sen en tid tillbaka. Och med lite hjälp går det även bra att skriva annat oxå!

Här kommer en liten lista på vad han önskar sig i födelsedagspresent. Jag hjälpte honom med stavningen men bokstäverna han har plitat ner alldeles själv:)
  
För den som inte riktigt ser vad han skrivit så står det Shrek (vet dock inte riktigt om han menar nån Shrek-figur,spel eller vad det är...), Radiostyrd Blixten och längst ner, Blixten-lego :)

Mellandagsrea!

Kategori: familjen

Varje år brukar jag få ialla fall en liten bunt med presentkort i olika former och valörer. Min vana trogen brukar jag spara mina kort tills jag verkligen behöver köpa något eller möjligen lägga undan dom väskan tillräckligt länge för att glömma av dom. Därmed får jag en glad överraskning sen när jag väl hittar dom igen! :)

Men inte i år, mina vänner! Nej, i år var jag och mannen ute redan på annandagen på en liten shopping-tur. Jag var ute efter ett par jeans och en ny Bh. Visst, det var mycke folk i affärerna att trängas med och långa köer till kassorna, men det var det ta mig tusan värt! För där, mitt på reabordet på JC, hittade jag precis dom jeansen jag var ute efter - till halva priset! :) Presentkortet som var avsett för ett par jeans, räckte hux flux till två par.
Ohh, vad jag gillar att fynda! :)
       
       
                       (fast mina jeans var en nyans ljusare)

Bh:n rea-köpte jag oxå, fast på KappAhl.
Mannen fick fyndat sig ett par gympa-dojor, så nu är det bara för han att gå ner till Fysiken och börja träna!

Påminn mig nästa år att gå ut direkt efter jul och sätta sprätt på mina presentkort! Ja, asså om jag får några, vill säga :)