theJensens

om allt och inget - och lite till

Nyss hemkomna...

Kategori: familjen

...från Partille där vi har avnjutit en tre-rätters middag hos svärföräldrarna!
Vi passade även på att låna deras badkar och tvättade av Adrian och alla hans streck som han ritat på sig. Som vanligt blev det protester när han skulle i badet och sen protester när han skulle ur, allt var med andra ord som vanligt!!
Före vi åkte till Partille for vi ut till Bäckebol och gick först en sväng på Ikea och inhandlade krokar som man hakar fast på dörren och även en pall så Adrian ska nå upp till toan (om den nu blir klar nångång!!!!!)
Sen tänkte vi springa in en snabbis på MediaMarkt oxå, men det tog betydligt längre än planerat. När vi närmade oss såg vi att det var folksamling utanför och på håll hördes larm och en röst som sa att alla lokaler skulle utrymmas. Hörde sen några utanför som sa att stället skulle sprängas, men sen sa nån som vaktade dörren att det var ett brandalarm som gått. Men tydligen var det falsk-larm för efter ett tag fick vi gå in. Men då hade ju personalen gått därifrån så då fick vi stå och vänta där inne i säkert en halvtimme på att dom skulle komma tillbaka...
Vet dock inte vad som hade hänt men det får vi väl läsa om tidningen under 24 timmar imorrn.
Nu tänker vi ta det lugnt resten av kvällen och kanske kasta ett öga på melodifestivalen.
Imorrn ska jag och Dante gå på bio och se Hotell Knorren - the movie!


                                

(mest) till mormor: Om du klickar på bilderna blir dom större!