theJensens

om allt och inget - och lite till

Annica 30!

Kategori: Pyssel

Ett stafflikort som ändrades till ett dubbelvikt, som i sin tur istället skulle få bli ett enkelkort. Kom sen på att visst tusan ska tanten få en flarra bubbel oxå, så enkelkortet skulle fövandlas om till en flask-slips. Det sket sig ju oxå totalt, så det fick helt enkelt bli ett kuvert/tag att hänga om flaskhalsen. Mina vana trogen var jag ute i sista minuten med det hela och fick därför inte till något riktigt bra foto på skapelsen, men såhär blev ialla fall slutresultatet:
     
Nu syns det ju inte så bra, men jag blev riktigt nöjd med skuggningen på Tildas kläder!:) I kuvertet hade vi bifogat ett presentkort på sminklektion mm på Make Up Store.

Ps: Bilder och resumé av själva festen kommer lite senare eller nån annan dag... ;)

Rosa...

Kategori: familjen

Så här vårfint har vi det utanför vårat hus och i området:) Det är ju bara jädrans synd att inte solen har vett att titta fram lite mer. JÄDRANS SYND, SA JAG!!!
      
      

Onsdag eftermiddag..

Kategori: familjen

Och jag och Adrian trotsade det ostadiga och grådassiga vädret tillsammans med vännen Isak, mamma Johanna och lilla Elin och tog oss en liten utflykt ner till Plikta. Såklart började det att regna när vi var där, men inte värre än att pojkarna ändå kunde cykla på sina "snabbtaxar" och leka att dom var kusiner:) Jag och Johanna hittade några bänkar under ett lämpligt tak där vi satt helt perfekt!

Tuffa grabbar har tuff snabbtaxi:)