theJensens

om allt och inget - och lite till

Ett löfte som hållit!

Kategori: familjen

Nu är det inte länge kvar innan vi släger ut det gamla och ringer in det nya. Vi kommer i vanlig ordning tillbringa nyårsafton ute hos vännerna i Björlanda:)
 
Det här med nyårslöften är inget jag brukar använda mig av i vanliga fall. Visst brukar tanken slå mig att nästa år ska jag då banne mig gå ner i vikt, börja träna, äta nyttigare osv osv. Men oftast brukar det stanna vid just tanken, mest för att det är så jäkla lätt att bryta ett löfte och då är det lika bra att skita i't.
 
Men för ganska exakt ett år sedan satt jag tillsammans med tre andra goa bruttor i bastun hos Cedgards och sippade champange, snackade tjejsnack och hade det hur trevligt som helst:) Inte helt otippat kom vi in på ämnet nyårslöften och för en gångs skull av lade jag ett sådant.
 
Mitt löfte var att jag skulle komma på vad jag ville bli när jag blir stor och byta karriär. Och det måste jag ändå säga att jag har hållit, för vem tusan är det inte som har satt sig i skolbänken i år?!;) Visserligen har jag inte hunnit byta karriär än, är snarare mitt emellan två. Men det kommer. Om ungefär 1½ år, skulle jag tro.
 
Med detta lyckade nyårlöfte i ryggen känner jag mig så järv att jag tänkte jag skulle försöka mig på ett nytt löfte till år 2013. Ett som passar ypperligt bra nu när jag studerar och det är att jag ska börja plugga inför tentor och så redan samma vecka (helst samma dag) som vi har haft föreläsningen, så att jag slipper sitta och panikplugga de sista dagarna före proven. Finns risk att jag bryter löftet redan första veckan.... ;)
 
Med några bilder från förra gången det begav sig vill jag till sist önska alla ett GOTT NYTT ÅR!Vi ses nästa år:)