theJensens

om allt och inget - och lite till

Man ska inte ropa "Hej" förrns man hoppat över ån!

Kategori: familjen

Förutom att Adrian har kvar sin envisa hosta, har han haft sin feberfria dag och visade igår tendenser på både understimulans och överskottsenergi, då han klättrade på mig så gott som hela tiden! Så imorse skeppade pappa Henk iväg honom till dagis.

Klockan kvart över 8 ringde dom från dagis och undrade om jag kunde hämta hem grisen-fisen för dom misstänkte att febern har kommit tillbaka. När jag hämtade honom berättar fröken att han varit hängig hela morgonen, bara legat i myshörnan och t.o.m sagt att han inte orkat följa med på utflykten han skulle på. Och det är ju verkligen inte likt honom att tacka nej till det!!

Nu blir vi hemma resten av veckan och jag ska passa på att kurera mig själv oxå. För nog tusan hade dagisfröken rätt i sina misstankar om att Adrian hade feber!:(
  

Ånej!!!

Kategori: familjen

Försvinn, stick, dra här ifrån, tvi, tvi, tvi!!!
Känns inte bättre än att den där feberdjävulen är på väg att hälsa på mig igen. Och med sig har han polaren Irro-hostan. Snacka om att våldgästa!

Misstänker att dom blev less på Adrians lilla kropp och söker sig nåt större, för på honom är det inget större fel på nu. Lite hosta som hänger kvar bara, men imorrn ska han gå på dagis igen.

Har preppat mig med 2 liter juice och Panodil, så jag hoppas verkligen att jag klarar mig feberfri denna gången. Har varken lust eller framförallt råd att ligga sjuk nåt mer!

                                                  Huskur
    

Långhalsar!

Kategori: familjen

Visste du att sk långhalsar, alltså dom med långa halsar, kan hålla andan jättelänge?

Nej, det visste inte jag heller, men det hade Adrian vänligheten att berätta för mig idag till lunchen. Uppskattningsvis borde då giraffer kunna hålla andan i flera timmar för att inte tala om dinosaurier!:)

Ja, trots att den lilla gris-fisen har legat hemma i feber och hosta hela helgen är det inget större fel på hans fantasi och munnen går som vanligt i ett på honom:) Mannen har Vab:at idag och blir hemma åtminstone imorrn oxå.