theJensens

om allt och inget - och lite till

En opolitisk fråga om en politiker!

Kategori: familjen

Jag kan inte påstå att jag är direkt intresserad av politik, inte heller tycker jag det är så värst roligt att följa med i valvakor och inte är jag det minsta engagerad i politiska debatter. Vart 4:de år gör jag min plikt och traskar bort till vallokalen och lägger min röst, som den goda medborgare jag är. Men thats it, ungefär!

Men det har väl inte undgått någon, inte ens mig, att socialdemokraterna har fått en ny partiledare?! Jaja, det blir nog bra, det är en dag imorron med osv, osv....

Stefan Löfven. LÖÖÖÖÖÖFVEN! Men varför i fridens namn säger alla på Tv:n och radion LEfven? Jag bara undrar. Är det bara jag som har tänkt på det? Eller har jag börjat höra taskigt på äldre dar? Nej, det tror jag inte;) Eller är det så att nyhetsuppläsarna inte lärt sig att artikulera ordentligt?! Kanske.

Nä, nu stavar den där Stefan med Ö så då får man ju uttala det med ö oxå! Och där med basta!! :)

Förresten! Idag är det sista dagen i januari och även sista dagen på pysseltävlingen och blogcandy:sarna jag är med i så håll tummarna för mig nu, tack! ;)

Senast Lästa 30/1 2012

Kategori: BöckerTitel: "Änglamakerskan"

Författare: Camilla Läckberg

Betyg: 4

Omdöme: En av anledningarna till att jag gillar Läckbergs böcker så mycket är att hon alltid lyckas väva ihop en dåtida historia med ett nutida på ett mycket bra sätt. Så även i den här boken! Fast den här gången hade jag lätt nöjt mig om hon hade skrivit en bok bara om den dåtida historien. Hade gärna velat följa dom mer ingående! Gillar även, på ett något frustrerande vis, att jag inte riktigt kunde lista ut hur hela historien skulle sluta.

Summa summarum av vecka 4!

Kategori: familjen

En rätt deppig vecka har det varit för min del. Och det kommer ju hålla i sig ett bra tag till, kan jag tänka, ända tills... ...

Ett annat namn man kan sätta på denna veckan är träningsvecka. Ja, visserligen har jag bara varit och tränat 2 gånger, men om man räknar om det i procent så är det faktiskt 200% mer än på typ 6 år! (Då räknar jag inte med de gånger jag smygtränar med promenader och liknande)

I torsdags var jag och Annix, som bekant, nere på fysiken och svettade loss. Det blidde ett pass Afropowerdance. Jag tyckte det var rätt roligt, lagom svårt och ganska svettigt. Däremot kunde man ju få lättare krupp på musiken som bara innehöll trumslag.

Igår fick jag med mig en annan Annika på ett Zumba-pass. Har länge velat testa det och detta var ju ett ypperligt tillfälle då det var gratis:) Det var oxå riktigt roligt att svänga på höfter, axlar och bröst, men en aning svårare än ApD. Minuset med detta pass var att instruktören gick igenom de olika stegen så fort att det var lite svårt att hänga med!

Hade gärna velat fortsätta träna nu, men har inte råd med nåt kort så jag får väl snällt vänta tills nästa år då de har öppet hus igen.... :/

Nä, nu ska jag sätta mig i köket och gå in i pyssel-koma. I got a card to make!! :)