theJensens

om allt och inget - och lite till

Älskar

Kategori: familjen

Jag fullkomligt bara älskar när mannen har varit och fiskat och fått med sig hem en stor, fet regnbåge, som vi tillagar i foliepaket i ugnen tillsammans med dill, citron, smör och salt! Till det potatis och egenkomponerad cremefraishe-sås.Fisken smälter rent i munnen på en!:P
 
Har sagt åt mannen att nästa gång får han fiska upp fler sånna firrar, för jag skulle lätt kunna smälla i mig en hel sån alldeles själv, bara för att det är så förbaskat gott:)

Dåligt samvete

Kategori: familjen

Hittade den här lilla artikeln i en Metro-tidning för några dagar sedan.
 
Får lite dåligt samvete, för vad är det inte som har stått ute på våran balkong i en sisådär 6 år, om inte en back med tomma läskeblask-flaskor! Fast i våras när jag röjde upp där ute såg jag att typ alla flaskor hade gått sönder, så då kastade jag dom - och det var inte i en glas igloo jag lade dom heller. Dom fick åka med i vanliga soporna, inlindat i tidningspapper. (Please don't hate me, alla miljövänner!)
 
Så om det nu börjar ta slut på läsk i flaska i en butik nära dig, så kan ni skylla lite på mig. Jag kan ta på mig en del av ansvaret. Sorry!;)

Egenodlad sallad

Kategori: familjen

Ja, det dröjer förstås ett bra tag till. Men nog tusan är det väl ändå nåt på g?! Det är bara att fortsätta vänta... och vänta.... och vänta... Sen har jag förhoppningsvis en zucchini att hacka ner i salladen:)
Och vad är detta för en helt värdelös pinne som sticker upp ur krukan, kanske ni tänker. Men det mina vänner, är inget mindre än det som ska bygga grunden för mitt framtida stora, ståtliga avokadoträd! Det ni;) Har aldrig någonsin tidigare lyckats få nånting när jag planterat avokadokärna förr, och då har jag ändå provat många gånger, men nu jädrans blir det åka av;) Ska bli riktigt intressant att se vad som blir av denna pinne!