theJensens

om allt och inget - och lite till

Pillergöra

Kategori: familjen

Efter hackande, spacklande och strimlad sallad över halva köksgolvet hann smörgåstårtan precis bli färdig innan gästerna började anlända. Det är tur att jag vet hur förbaskat gott det färdiga resultatet är för annars hade jag nog inte tyckt det varit värt besväret att gör'at!:)
Hittade en mycket passande ruta i dagens GP, med tanke på vad mannen fyller på måndag. Han tyckte inte alls det var lika roligt som jag;)

28/9 2012

Kategori: familjen

En fullspäckad helg står för dörren med smörgåstårtsbakande, kalasande och kanske en liten släng av bokmässa på schemat. Fulla muggar, med andra ord men vad gör väl det när gubben fyller 40!:)
 
Idag när jag hämtade grisen-fisen på dagis tog fröken Elisabeth mig åt sidan och berättade att hon hade blivit så stolt över Adrian på förmiddan. Hon hade råkat höra när Adrian tillsammans med några kompisar suttit i LEGO-hörnan och lekt. En av hans kompisar hade sagt att han inte gillade nån annan av barnen på dagis. Typ skitsnack fast på dagisnivå. Då hade Adrian sagt till kompisen klart och tydligt att man inte ska prata illa om nån när den personen inte är med. Sån duktig  pojk!:) Nåt rätt måste vi ju ha gjort i uppfostran då han är så vettig och säger så.
 
Nix, nu är det dags att sätta igång med smörgåstårtan. Men sen ska jag banne mig fredags/höstmysa!:)

En gul filur med rött ansikte

Kategori: familjen

Jag är inte den som rodnar i första taget. Jag ska göra bort mig riktigt ordentligt innan jag börjar skifta i färg. Been there, done that! (För er som minns så säger jag bara Per f*cking Elofsson!;) Däremot tar det inte många minutrar in i ett träningspass innan jag börjar få en lättare nyans av grisskärt för att strax därefter gradvis mörknar till en mörkare ton av tomat. Vilket iof är helt ok med mig då jag inte direkt är ensam om detta:)
 
Och vars vill jag komma med denna lilla utläggning om ansiktsfärger, kan man ju fråga. Tjaa, inte vet jag men i brist på nåt bättre att skriva om så....
 
Nu kanske ni undrar vem den gula filuren är som jag syftar på. Jo, det ska jag berätta mina kära vänner, det är ingen mindre än jag! Det fick jag nämligen lära mig på en intressant lektion i teambuiding som vi hade i veckan, där vi pratade om de olika perosonlighetstyper som finns enligt en viss Herr Jung. Upptäckte att jag är en solklar gul person med stänk av grönt. Så då vet ni det! Eller det är i alla fall det jag själv fått för mig att jag är;)
 
Vilken färg är du?