theJensens

om allt och inget - och lite till

Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Kategori: Jag

Man vet att höstterminen är igång på allvar när barnen (ja, jag skyller allt på barnen) drar hem diverse basilusker från skolan. Snor i näsan och kli i halsen blir vardagsmat och man går omkring som i en feberlätt dimma. En klen liten tröst är ju att det inte bara är ens egen familj som drabbas, utan att det är snarliknande i vart och varannat hushåll.
 
Så istället för att göra det jag hade tänkt att göra i helgen - som att träna, träffa vänner och fixa och dona i största allmänhet - sitter jag här i soffan och tycker synd om mig själv mellan nysarna och försöker förhandla med basiluskerna att dom ska dö en fasansfull död (jag gillar verkligen det uttrycket) och lämna mig ifred.
 
Mina bästa polers för tillfället.
 

29 augusti

Kategori: Adrian, Jag, inredning

Idag stod det "hemmastudier" på vårat schema och självklart har jag pluggat heeeeela dagen lång. NÄÄÄÄÄÄ!!! *med Farbror Barbro-röst* Istället åkte jag ner på stan och klippte av mig lite hår, shoppade en hel del (halvt onödiga) prylar och kirrade nya skor till Adrian. Det hade ju i och för sig varit mer ekonomiskt att vara hemma och plugga latin, men man kan ju inte ha roligt jämt! Emoji
 
För han (Adrian) och henne (jag)
En disktrasehållare från Designtorget och en förvaringsburk köpt på Balders Hage.
För diskmaskinstabletter.
Gammal frilla i ny tappning.
 


 
 

Senast lästa: "Innan floden tar oss"

Kategori: Böcker

 
 Författare:  Helena Thorfinn
 
Betyg: 1,5
 
Mitt omdöme: Helena ger oss en inblick i hur livet kan te sig i Bangladesh som utlänning som är där för att arbeta med bistånd, men oxå som ung kvinna som är uppvuxen på landsbygden där. Enligt en Karin Olofsson som skriver av egen erfarenhet i sin blogg, är verkligheten i Bangladesh väldigt bra beskriven i boken. Detta betvivlar jag inte på det minsta! Däremot tycker jag inte boken är så bra skriven, lite tråkigt upplägg som gör att mitt betyg blev betydligt lägre än vad det kunde ha varit.