theJensens

om allt och inget - och lite till

Vårterminen 2014 har börjat

Kategori: familjen

Det gjorde den idag. Ialla fall på papperet och om man går på Yrkeshögskolan (som inte heter så längre) och om man tar CSN-lån. Som tur är så var det visst inga av våra lärare som var sugna på att jobba idag så vi behöver inte infinna oss i skolan förrns den 7 januari. (Och då kommer jag inte heller infinna mig för då är det studiedag på Adrians skola, så då gitt jag ju å va hemma)
 
Nu är det inte långt kvar på detta gamla, slitna 2013. Inte långt kvar alls. Knappt ens ett dygn. Och imorrn åker vi ut på galej hos vännerna i Björlanda. Vi ska närmare bestämt på Elvis-partaj hos Cedgardarna!
 
Ungefär vid den här tiden för ett år sedan kunde jag stoltsera med ett nyårslöfte som hade hållit. Det kan jag dessvärre säga på en gång att jag inte kan göra i år. Mitt löfte var nåt i stil med att jag skulle plugga till tentor redan samma dag efter föreläsningen hade varit. Jag tror det sket sig redan första vecka eller nåt....
 
Årets löfte har jag inte riktigt kommit på än. Men jag är då inte så dum att tänker lova bli en plugghäst detta året igen. Man lär sig av sina misstag som man säger. Får återkomma efter nyår och berätta om jag kom på nåt bra löfte.
 
GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS!