theJensens

om allt och inget - och lite till

Barnens Vasalopp i Öjersjö!

Kategori: Bilder, familjen

Här kommer lite bilder från dagens aktiveter. Emoji
 
I väntan på start.
Det var första gången Dante stod på ett par skidor och han verkade gillar't. Så mycket att han tog sig en runda till längs spåret sen efter själva loppet! Emoji
Efter mycket om och men och även en omstart, tog gris-fisen sig oxå i mål till slut och fick sig en medalj. Emoji
 

Han blev ju som bra! :)

Kategori: Pyssel, Stickning

Och med han menar jag den där som en gång i begynnelsen var tänkt att med hjälp av en rundsticka och rätstickning bli en gosig, fluffig tubhalsduk. Det blev den inte. Den blev en hopkrullad orm som satt som en otymplig korv runt halsen isället.
 
Repade upp garnet igen och kollade runt på nätet och hittade ett snyggt mönster på en halsduk med hålstickning. Har aldrig stickat hål förrut, men på samma sida fanns det instruktionsvideo som var så lättförståelig och pedagogisk att till och med jag fattade. DROPS Garnstudio is the shit! :)
 
Mönstret var till en vanlig halsduk, men jag sydde helt enkelt ihop ändarna så det blev en tubis.
 

Hello, omtenta!

Kategori: Plugg, Pyssel

Ja,så kändes det före och så känns det även nu efter jag har skrivit den där anatomi-tentan. Detta trots en massa timmar av pluggande denna veckan med ungefär tio timmar per dag. (Kan ju meddela att det där nyårslöftet jag dumt nog avlade tidigare i vintras, sket sig fett mycket!!!)
 
Under alla dessa timmar av läsande, skrivande och ännu mer läsande, har jag hela tiden känt mig ofokuserad, okoncentrerad, omotiverad och riktigt jävla ointresserad. Det där med endokrina grejer och annan skit var verkligen inte min kopp av te!
 
Efter tentan gick jag på stan och tröstköpte mig massa garn. Så nu ska jag sticka bort mitt huvudbry i en ny tubhalsduk! :)
 
Jag vet då vad jag gör den 11 mars kl. 16....