theJensens

om allt och inget - och lite till

På spåret-resa 2015

Kategori: familjen

Jo men förresten. Hä va så sant som hä va sagt.
 
I fredags blev nästa sommars på spåret-resa utsedd. Vi hade i förväg bestämt att det andra programmet som Fredrik och Filip var med i, skulle bli vårt minisemestermål på tu man hand 2015. Det programmet var redan i fredags och resan gick till.... .... (trumvirvel och spänningsmusik) .... .... 
 
LANDSKRONA!!!
 
Hä bli' no' bra hä. Har ni några förslag på saker man bara måste se eller uppleva när man är där får ni gärna höra av er till oss. Ven har vi redan tänkt oss, men mer då?! Tips mottages gärna. Även tips på bra hotell tas tacksamt emot.
 
Adrian tycker själv att han är rätt cool i sin 90-tals inspirerade tröja och axelremsväska.
 
 
 
 

Dödskallekofta

Kategori: Virkning

För ett tag sedan blev jag klar med en ny kofta till mig själv som jag blev skitnöjd med! Det är så kul när ens projekt blir bra.
 
Det blev en gallervirkad kofta i grått och vitt, med en mycket diskret dödskalle på ryggen. Ja, den är så diskret att den knappt syns. Antar att det beror på det melerade garnet.
 
Har hunnit ha på mig den några gånger redan och blev glatt överraskad över hur väl den ändå värmer mig på mitt kalla Urologskontor, trots att det är så mycket hål i den. Emoji 
 
Två fickor och sex knappar sydde jag dit.
Blev vansinnigt inspirerad av kragarna på de två ponchosarna som jag virkade på beställning för ett tag sedan, så jag var bara tvungen att ha en sådan, fast som öppen modell, på koftan.
Den superdiskreta dödskallen.
 
 
 

Fuck cancer!

Kategori: familjen

Efter en kontroll med mammografi och ultraljud kan jag nu dra en lättnadens suck. Knölen jag trott mig känna var inget annat än en mjölkklörtel som fått för sig att vandra nedåt. Hängpatte, here I come. Men hellre en hängpatte eller två, än cancer!
 
Nu kan jag i alla fall släppa detta och sova gott om nätterna igen.
 
Dagens bild har egentligen ingenting med bröstcancer att göra, mer än att jag såg detta i dagens Metro när jag satt i väntrummet på Mammon. Troligt att det är barnens egna ord när de beskriver sin design på deras pepparkakshus. NOT! (För den som inte ser texten står det "Inez, 4, och Cosswa, 6: Glasyrerna i regnbågsmönster och konstruktionen har ett ackumulativt växande (?) med ett fantasifullt och tillåtande modus operandi.")