theJensens

om allt och inget - och lite till

Det har ju varit alla hjärtans dag....

Kategori: Adrian

Och då ville Adrian så hemskt gärna köpa ett litet nyckelringshjärta till sin flickvän(!!) Lucia. Ett hjärta som det står "kram" på eftersom dom kramas så mycket, sa han när han såg hjärtat i mataffären förra veckan. När jag frågade vad man annars gör när man är ihop svarade han: -Man skaffar barn. Ska jag vara orolig?!
 
 

16/2 2014

Kategori: Adrian

HEEEEJ!
 
Ja, nu har det varit tyst här ett tag (igen) och så blir det ibland, men nu kör vi på igen med bloggen!
 
Idag har vi haft barnkalas i efterskott för Adrian. Eller vi och vi..... Vi betalade Bushuset att ha barnkalas i efterskott för Adrian. Ett mycket behagligt sätt för oss föräldrar att anordna kalas på och hundra gånger bättre än att ha det här hemma där alla ungar skulle trängas i vår lilla lägenhet (och föräldrarna förmodligen fått ett nervsammanbrott)!
 
Först fick barnen springa omkring och leka i en timme innan det var dags för varmkorv och glass. Sedan öppnade Adrian alla presenterna han fått, för att sedan avsluta med ännu mera lek. Kalaset varade två timmar totalt och med tanke på hur svettiga barnen var när det var slut, kan jag bara konstatera att det nog var ett alldeles lagomt långt kalas.
 
Eftersom det är gubbsvårt att ta kort på barn som springer som galningar i en bautaklätterställning och att batteriet i kameran dessutom dog ungefär en kvart in på kalaset, blev det inte så många tagna och dom flesta blev suddiga... Men i alla fall ett bra kort fick mannen på dom när dom satt någorlunda stilla och åt varmkorv!
Adrian var helnöjd när vi kom hem och han kunde ta en närmare titt på alla presenterna han fått!