theJensens

om allt och inget - och lite till

Bland penisar och blåsor

Kategori: Jag, Jobb

Första veckan på Urologen är avklarad och det funkar skitbra! Har mest suttit och skrivit journaler och anteckningar så jag ska komma in i det urologiska snacket liksom. Det går bättre och bättre och nu börjar jag känna igen orden och alla konstiga förkortningar på undersökningar. Mycket penisar, blåsor och prostator blir det.... En ska vara glad att man håller tätt!
 
I väntan på att mannen ska komma hem firar jag min första veckan på jobbet med en iskall Sangria medans ungarna är ute och cyklar.
Hittade en försenad födelsedagspresent från vännen i norr i brevlådan när jag kom hem från jobbet idag. Den tackar jag så mycket för och ser fram emot svinagôttigt fredagsmys ikväll! Emoji
 

2014-05-27

Kategori: familjen

Jag ska inte bli en sån där tråk som bara skriver om varje gång jag lyfter arslet ur soffan och traskar ner och tränar i någon form, bara för att fiska efter bekräftelse eller beröm om hur duktig och hurtig jag är. Absolut inte. Jag lovar!!
 
Fast idag måste jag bara inflika med att jag var på min andra joggingtur efter nystarten i söndags. Idag fick jag inte med mig Dante så det blev till att springa mol allena. Och trots att jag led av träningsvärk i låren från hell orkade jag springa en bra bit längre i ett svep än i söndags. Det blev faktiskt hela två uppförsbackar och flera meter planmark längre den här gången. Yeayh!
 
Mitt första delmål är att komma runt ett helt varv i ett svep och nu är det inte så långt kvar. Emoji (Kom just på att om jag springer åt andra hållet blir ju uppförsbackarna nerförsbackar och då kanske jag uppnår mitt delmål snabbare.....)
 
Så där. Nu har jag fått det ur systemet. Nu skriver jag inte mer om sånt. Tills nästa gång....
 
Bjussar på en bild från förra veckan då Adrian hade idrottsdag nere i Slottskogs hallen med skolan. Jag var oxå med, mest för att få ha pannkakspicnic Emoji
 
 
 

Försenad födelsedagspresent och morsdagspresent

Kategori: Virkning

I lördags var ju min mamma uppe i de Göteborgska trakterna för att fira min examen och då passade jag på att överlämna lite presenter till henne. Hon hade önskat sig överdrag till soffkuddar som skulle matcha hennes röd/orangea draperi som hon har i vardagsrummet. Såklart tanten ska ha det! tyckte jag och virkade henne ett par. Perfekt tillfälle att prova lite olika virktekniker på. Med på köpet fick hon innerkuddar oxå. Emoji
 
Så här blev dom.
På baksidan av den ena kudden virkade jag knappar till öppningen av överdraget. Den randiga kudden fick bli likadan både på framsidan och baksidan.