theJensens

om allt och inget - och lite till

Packad och klar

Kategori: familjen

Eller i alla fall nästan. Lite småsaker kvar bara. För imorrn åker jag till Linköping!
 
Tre dagar blir jag borta å jobbets vägnar, på något som kallas för Urologidagarna. Det är jag och en till kollega som fått äran att åka dit från sekreterargruppen. De mer rutinerade kollegorna, som har varit med på Urologidagarna förr om åren, har utlovat massa nöje med god mat och mingel, intressanta föreläsningar och inte minst gratis pennor och godis i sinne! Och ni vet ju vad jag brukar säga om gratis saker, eller hur?!
 
För mig är det lyx nog att få bo på ett hotellrum alldeles själv! (Gratis, det med) Det har jag aldrig gjort förut.
 
Den manliga delen av det Jensenska hushållet kommer nu att få klara sig bäst dom kan här hemma. Men det kommer nog gå bra. Säkert alldeles galant.
 
Eller som Adrian sa innan han skulle gå och lägga sig: -Mamma, är det imorrn du åker?
-Ja, det är det.
-YES!
 
Jorå, så att ehh.... Känt ja mig int överflödi förr, så gör ja ne nu!
 

Kl 23:48

Kategori: familjen

Någon har gått och lagt sig och någon har uppenbarligen somnat utan att stoppa in sin bettskena som ska förhindra/minska snarkningarna. Denna någon ligger nu på rygg och sover jättedjupt och låter värre än när en rivarbetare bilar ner en vägg. Och det är inte jag.
 
Men jag tänker såhär att denne någon ska upp omänskligt tidigt imorgon (läs inatt) för att vara med i en fisketävling, så låt han för sjutton hållas. Nog kan jag sitta i soffan och småvirka några timmar till. Mig går det ingen nöd på!
 
 

Oj då....

Kategori: familjen

Jag som bara skulle byta ett par jeans på JC! Det ärende som kunde ha gått på ett litet kick, slutade med åtskilliga påsar att bära hem tre timmar senare. Men så fick jag ju oxå med mig hem ett par jeans, ett par leggings, en långärmad tröja, ett par fodrade vinterskor till Adrian, en ny keps oxå till Adrian och, som pricken över i:et, ett självihoprullande måttband. Emoji