theJensens

om allt och inget - och lite till

Metallica

Kategori: Henrik, Jag, Partaj

Det har väl knappt undgått någon att Metallica gästade Ullevi igårkväll?! Vi var där, liksom 63 000 andra glada rockers. Detta var andra gången jag såg dem live.

Eller såg och såg...... När man inte mäter mer än 158 cm över marken, har ståplats och dessutom står ganska långt bak på arenan så ser man inte överdrivet mycket kan jag meddela. Det var knappt jag såg bildskärmarna som de hade bredvid scenen. 

Men jag tycker ändå det var en superbra konsert med bra musik och läcker lasershow, trots den dåliga sikten. Upplevde att ljudet var bättre nere på planen än vad det brukar vara uppe på läktarna, vilket det förmodligen var. Fick lära mig på den tiden man studerade musikteknik att ljudet på en konsert alltid är bäst där ljudteknikerna håller till, och nu stod vi ju inte så långt ifrån dem. 

Dock är jag helt förundrad över att just denna konserten lockade till sig typ alla 2-meters människor i hela världen och att alla dom fick för sig att ställa sig just framför mig. Jag misstänker en komplott! 😉

Jag och mitt sällskap för kvällen laddar i öltältet strax före konserten.
From my point of view.....

Klänning med toppöverdel och mormorsränder

Kategori: Virkning

Har blivit klar med en klänning som jag har frivirkat i blandgarn, bomull och akryl. Överdelen har jag virkat efter ett diagram på en bh som jag hittade på nätet. Klantig som jag är har jag visst råkat slänga det i den digitala skräpkorgen så nu är det ett minne blott...

Själva kjoldelen virkade jag i mormorsränder med vissa ökningar så att den skulle bli lite utsvängd.

Är rätt nöjd över klänningen, får se bara när jag ska använda den, är ju egentligen ingen klänningbrutta precis. Men om någon gång tillfälle ges och jag känner mig in the mood så hänger den i alla fall beredd i garderoben! 😉

Back to reality

Kategori: Adrian

Det var en trött Adrian som jag hämtade vid 16-tiden idag efter jobbet. Inte så konstigt det egentligen, med tanke på att han var på fritids idag för första gången efter sex veckors sommarlov.

-Mamma, var det första han sa när han såg mig. Jag orkar faktiskt inte börja skolan imorgon. Den börjar för tidigt och jag är för trött.

Jodå, han kommer nog snart in i vardagsrytmen igen.... 😉 

En bild från en dag på hans sommarlov på Tjörn. Fotograf Lars-Olof.