theJensens

om allt och inget - och lite till

Skolan är bäst på sommaren

Kategori:

När jag var liten hade jag en sån där solskärm i plast som var så populär bland kidsen i mitten på 80-talet, med just den texten. Nu när man vuxit till sig lite skulle man haft en med texten "jobbet är bäst på helgen". (Om man inte råkar ha ett jobb som innefattar helgarbeten såklart) 

Just denna helgen hade både solskärm och text vara klockren. Solen har flödat och vi har varit lediga från våra jobb.😊

Igår åkte vi en dagstripp upp till Tjörn och hälsade på Adrian som fått två veckors förlängt sommarlov hos farmor och Lars-Olof. Vi var nere vid båtbyggan och fiskade krabbor och Dante badade och fick även äran att rädda livet på en grön hink som hade flytit ut en bit. Innan vi åkte hem fick vi grillat till middag. På fedag kommer den lille gossen hem igen och då ska vi kramas! 
Idag for vi på en liten utflykt ut till Önnereds brygga och strosade bland båtar och folk. Åt golunch'n på restaurang Ljungman Jansson och åkte sedan vidare till Smithska Udden där både jag och Dante tog oss ett dopp. Riktigt härligt var det vattnet! 
Nä, nu är det dags att sussa för imorrn är en ny dag. Och då funkar varken solskärmen eller texten, men vad gör väl det?! 😃

KOMMENTARER:

 • Catharina säger:
  2015-08-10 | 21:50:51
  Bloggadress: http://metrobloggen.se/cathscorner/

  Se där ja! Det tar sig med collage och sånt :) Det verkar ha varit en härlig dag och jag håller definitivt med. Jobbet är bäst på helgen! Så det så! Pöss på dig!

  Svar: Jodå det går sakta men säkert framåt ☺ Kram på dä!
  Emma Jensen

Kommentera inlägget här: