theJensens

om allt och inget - och lite till

2015-02-22

Kategori: Jag

Efter en dag i Ullared är det jädrans skönt att sjunka ner i soffan i nyinköpta mjukisbyxor och titta på andra avsnittet av Arne Dahl. Vilken tur att det är exakt det jag ska göra nu!
 

Känslor

Kategori: Jag

Ledsen, arg, nedstämd, grinfärdig, förbannad, less, förvirrad och stundtals till och med lite hatisk. Det är bara några av de känslor som har virvlat omkring i mig de senaste dagarna. Känner mig dum och naiv som gång på gång går på att "folk" har grävt ner stridsyxan och lagt saker och ting bakom sig. När fasen ska jag lära mig att bara för att "folk" umgås och har trevligt tillsammans, betyder det uppenbarligen inte att dom över huvud taget gillar varandra?! (Eller personer i periferin)
 
Jag måste ju vara knäpp i hela huvudet som umgås och har roligt med folk som jag faktiskt tycker om på riktigt, och försöker i största mån undvika personer jag ogillar. Detta för att i så stor utsträckning som möjligt slippa klistra på ett falskt leende och låtsas gilla de som jag egentligen inte alls kommer överens med. Måste sluta tro att alla tänker som jag....
 
Det är stunder som denna som jag, mer än någonsin, uppskattar alla de i min närhet som får mig att må bra. Min man, mina barn, de bästa väninnorna, goaste arbetskamrater och gamla barndomskompisar. Jag hoppas ni vet vilka ni är!Emoji 
 
Men imorrn tänker jag stoppa undan alla negativa känslor i en liten låda, för då ska jag och de bästa väninnorna åka till Ullared och shop all my sorrows away!
 
Påbörjad shoppinglista. Misstänker starkt att det kommer att tillkomma lite saker på plats imorrn.
 

Den där makeovern

Kategori: familjen

Ser ni nåt annorlunda med bloggen?
 
Om inte så har ni varit inne på tok för sällan och läst om mitt lite halvtråkiga och förmodligen helt vanliga liv. Men det gör inget, för jag är glad ändå!
 
Det blev en makeover nästan på årsdagen av bloggens start med bara någon dags marginal. Ska se om jag kan ändra lite med vissa färger och format under vägens gång, fattar ju inte riktigt hur man bär sig åt, men annars får det väl vara såhär ett tag framöver.... Förutom att förändring förnöjer så kommer jag att kunna ha lite större bilder i fortsättningen. Tror jag i alla fall.
 
Testar idag med en bild som inte alls var taget igår, utan för ungefär 4 år sedan. Då Dante var lika gammal som Adrian är nu. Ja, jösses vad tiden går!