theJensens

om allt och inget - och lite till

Dagens app-tips

Kategori: familjen

Vi har provat både Blocket och Köp och sälj-grupp på Facebook. Vi har till och med provat att sänka priset på Blocket med 400 kr. Inte en tillstymmelse för intresse har vi märkt av. Inte ens en liten blinkning om att våra annonser ens existerat har vi fått. 

Men idag kom mannen hem från jobbet med tipset om denna app, som jag nu glatt vidarebefordrar till alla som har något att sälja eller bara bli av med i allmänhet. Appen heter Letgo och är gratis på appstore. Man lägger upp annonser gratis och väljer själv om det ska vara fast pris på varan, vara gratis eller om det ska bli budgivning. 

Inte ens en timme hann gå innan vi fick sålt sofforna som vi lade ut för försäljning. Lika kort tid tog det innan första budet på vår gamla sekretär ramlade in. 

Så ikväll vid 20.30 hoppas vi på att bli sofflösa, för då ska det komma ett par och hämta dom. 😊

Det gick kanske något fortare än vad vi var beredda på, de närmaste två veckorna kommer vi att få titta på tv sittande på golvet. Men vad tusan, lite träsmak i rumpan har väl ingen dött av?! Förresten kommer vi nog inte ha så mycket tid över för soffhäng i alla fall och desto skönare blir det sedan när den nya soffan anländer...