theJensens

om allt och inget - och lite till

Dagens app-tips

Kategori: familjen

Vi har provat både Blocket och Köp och sälj-grupp på Facebook. Vi har till och med provat att sänka priset på Blocket med 400 kr. Inte en tillstymmelse för intresse har vi märkt av. Inte ens en liten blinkning om att våra annonser ens existerat har vi fått. 

Men idag kom mannen hem från jobbet med tipset om denna app, som jag nu glatt vidarebefordrar till alla som har något att sälja eller bara bli av med i allmänhet. Appen heter Letgo och är gratis på appstore. Man lägger upp annonser gratis och väljer själv om det ska vara fast pris på varan, vara gratis eller om det ska bli budgivning. 

Inte ens en timme hann gå innan vi fick sålt sofforna som vi lade ut för försäljning. Lika kort tid tog det innan första budet på vår gamla sekretär ramlade in. 

Så ikväll vid 20.30 hoppas vi på att bli sofflösa, för då ska det komma ett par och hämta dom. 😊

Det gick kanske något fortare än vad vi var beredda på, de närmaste två veckorna kommer vi att få titta på tv sittande på golvet. Men vad tusan, lite träsmak i rumpan har väl ingen dött av?! Förresten kommer vi nog inte ha så mycket tid över för soffhäng i alla fall och desto skönare blir det sedan när den nya soffan anländer...

Rensning och packning pågår

Kategori:

Två veckor kvar tills det är dags att vinka bye bye till vårt nuvarande hem. Rensning, slängning och packning har pågått hela helgen i det Jensenska hushållet och om man får säga det själv så tycker jag vi har jobbat på riktigt bra hela familjen. 

Dante har, med lite hjälp av lillebrorsan, gått flera vändor till grovsoprummet. Tror att en tredjedel av vårt hem har hamnat där nere nu. 

25 flyttkartonger är fullpackade än så länge och väntar på att flytten.

Tror jag kommer att sova gott som en liten gris inatt, men skulle jag ha svårt att somna ska jag testa att räkna lastbilar. 😊

Sämst februariresultat

Kategori: Jag, Träning

Ja, när jag tittar i min hemmagjorda träningsdagbok är det inte mycket att hurra för.... Inte blev det mycket med träningen i februari för min del. Inte efter först ren och skär lathet, sedan förkylningstider, osså konvalescenstid på det. Inte mycket träning alls!
 
Men nu är det nya tag som gäller, ta mig tusan! I söndags var jag på ett pass cxworks och igår på ett bodycombatpass och dra mig baklänges, vilken träningsvärk jag har idag. Det känns både här och där i kroppen, att jag har förslappat mig den här sista månaden. 
 
Fast jag är ändå rätt nöjd att viktkurvan sakta men säkert går nedåt. (Även om det förmodligen är de få/små musklerna som har förtvinat på mig). Kan meddela att jag nu tom är några hg lättare än för fyra år sedan. 😊