theJensens

om allt och inget - och lite till

2:a veckan på mitt nya liv!

Kategori: familjen

Jag vet, jag vet! Flera veckor sen jag skrev sist!!! Dåligt av mig....

Så nu kommer en liten resumé om vad som har hänt sedan sist!

Semestern inleddes (som tradition sig bör) med en trevlig middag med familjen Hagbert/Jansson och med våran sommardrink "speciale". (oxå som tradition sig bör) Alkoholfritt alt. till Johanna förstås! =)

Sen på söndan åkte Adrian iväg till mormor i Ängelholm. Han ringde hem några gånger och berättade om allt roligt han gjort, bla hade dom varit på teater och tittat på Pettson och Findus och efteråt hade han pratat med Findus!
På tisdan tog vi, resten av famijen, bilen ner och stannade fram till fredagen.
Vi hann med Hembyggdsparken, träffa min kusin och hennes Olivia en liten stund och även en roadtrip till Lönsboda där vi fikade hos moster, gick till graven (min mormor och morfars) och kolla till huset i Kungsgården.

Fredag morgon sa vi hejdå till mamma/mormor och åkte vidare in i Smålands mörka skogar och till High Chapparall.
Vi tittade på stuntshow, blev rånade på ångloks-tåget och jagade bovar genom Mexico mm.
Adrians lycka var när han först fick en vink av Lucky Luke occh senare även fick prata med honom! =)

Efter en lugn hemmadag i Göteborg på lördan (med bla ett kvällsdopp i havet) var det dags för Adrian att bo några nätter i husvagn hos farfar och Eja.

I måndags, medans vi fortfarande hade Dante hos oss, passade vi på att åka ut till skogen med fiskespön och korgar. Grabbarna fiskade medans jag gick i snåren och plockade årets första blåbär. Fick ihop en liten bytta iaf innan dagen var slut.
Och på vägen tillbaka till bilen hittade jag och Dante lite kantareller som vi plockade med oss!
     

På kvällen, som vi hade helt barnfri, gick jag och mannen till favvo-restaurangen "Sinclair´s" för supergod mat och dryck!
Denna gången åt jag baconburgaren "alla pratar om"!
Kan nog bara hålla med min Hanna: Det VAR obscena saker i munnen!!
Men jösses vad mättande den var! Hela vägen hem var det att lägga mig i fosterställning i soffan som hägrade! =)

På tisdag-morgon åkte vi ner till Stampen där jag satte sprätt på mitt presentkort jag fick av mina tjejer, på "Gothia Ink". Så nu är det för alltid inpräntat på min arm "Adrian Viggo Jensen 070102"!! Mycket nöjd är jag!
       

Sen åkte vi och hämtade pojken i Askim och allt hade gått så bra så! Dom hade till och med lyckats få honom till frisören, så nu är han jättefin i håret! =)

Igår åkte jag och Adrian med Isak och Johanna ut till Särö och badade. Nja, bada var kanske att överdriva, vi doppade benen... Kallt som tusan var det!