theJensens

om allt och inget - och lite till

Senast lästa: "Livet deluxe"

Kategori: Böcker

Författare:Jens Lapidus
 
Betyg: 2
 
Omdöme:Han skriver på ett lite speciellt sätt. Mer som man talar än korrekt gramatik. Blir lite annorlunda språk då det är förortsgangstrar som för dialoger. Men boken tog sig mot slutet och det sista avsnittet hade en riktig Aha-upplevelse:)

Schema

Kategori: familjen

Skolstarten börjar närma sig och idag damp schemat för höstterminen och annan information ner i lådan. Eller ja, damp och damp, det mailades till min inbox:) En hel del böcker som ska inhandlas, men det ska nog bli bra detta. Verkar som det är mycke tid för självstudier på schemat så nu jädrans ska självdisciplinen sättas på prov;)
En annan kurs jag är sugen på att gå är fallskärmskurs. Det gav som mersmak i söndags:) Meeen.... den skulle kosta över 12 000 och jag är ju int gjord börti peninga direkt. Särskilt inte nu när man ska plugga. Undra om csn skulle bevilja studiemedel till det...?!;)

Vardag och Spotify

Kategori: familjen

Lika glad och upprymd som jag var igår efter hoppet och fortfarande är, lika tråkigt och ospännande kändes det att gå upp och jobba imorse! Gråa vardag liksom... Och det där jädrans flintet har liksom smugit sig fram varje gång jag tänkt tillbaka på hoppet. Måste ha sett lite knäppt ut...:)
 
Kändes som jag fick massa extra energi efter hoppet oxå så nu har jag äntligen fixat mig Spotify (igen) och en spellista som jag kan hoppa och studsa till, precis när jag vill:)