theJensens

om allt och inget - och lite till

Snart ett minne blott...

Kategori:

I 10 år har jag kunnat njuta av den magnifika utsikten vi haft från vårt köksfönster. Ja, fram tills för ett år sedan ungefär, då det byggdes ett hus nedanför oss i backen, har vi inte haft någonting att klaga över när det gäller det. Även efter nybygget har vi haft fin utsikt och det har nog varit det som varit bäst med den här lägenheten. 

De (få) nyårsaftnar vi varit hemma har vi haft första parkett till fyrverkerierna, vi har kunnat följa biljakt mellan tjuv och polis nere i Krokslätt, vi har kunnat packa ner paraplyet i förväg då vi sett att det regnat borta i Mölndal och att regnmolnen blåst hittåt, jag har längtansfullt kunnat tittat på flygplanen som lyft från Landvetter och önskat att jag satt med på ett till fjärran land, fått se fantastiska soluppgångar, luftballonger och helikoptrar och ett UFO.

Nu är det dock snart slut med allt detta, då Poseidon har beslutat att bygga ett till nytt hyreshus mitt framför vårat fönster. Japp, fem våningar ska det bli och alltså precis täcka vår utsikt. Typ schysst! (Är bitter)

Soon no more... 
Kommentera inlägget här: